USD $ EURO € ALTIN

Afrika’ya Ticaret Kapıları Export Gateway to Africa ile Açılıyor

10 Nisan 2023 05:02

CNR Holding, Türkiye’nin lokomotif sektörleri için 21-23 Kasım 2023 tarihleri arasında, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde Export Gateway to Africa Fuarı’nı organize ediyor. Geçen yıl 2. kez düzenlenen ve Afrikalı alıcılarla Türk üreticiler arasında önemli iş sözleşmelerinin imzalandığı fuara, bu yılda önemli sektörden önemli firmalar büyük ilgi gösteriyor.


Halen büyük ölçüde ithalata bağımlı olan Afrika kıtasının en büyük tedarik üssü olarak düzenlenen Export Gateway to Africa, Türkiye’yi kıta için en önemli pazar haline getirdi. Fuarı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da CNR Holding tarafından organize edilen 54 Afrika ülkesinin kamu ve özel sektör temsilcileri ziyaret ediyor olacak.

Afrika kıtası ile ticaret yapmak isteyen ve başlıca GıdaKozmetikSağlık ve Medikal EkipmanlarıYapı İnşaatDekorasyonMobilyaTarımTohumculuk ve Otomotiv Yan Sanayi sektörlerinden firmaların yerlerini almaya başladığı fuarda, katılımcı firmalarla Afrika’dan gelen satın almacılar arasında B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleşecek.


İhracat taleplerinizin burada yayınlanması için iletisim@ihracathaber.com.tr adresimize yazınız.